Αθήνα Καιρός

Γιάννης Πλούταρχος: Αυτό είναι ένα από τα ραβασάκια που του άφηνε η 47χρονη stalker

4 λεπτά
Γιάννης Πλούταρχος: Αυτό είναι ένα από τα ραβασάκια που του άφηνε η 47χρονη stalker

Τη δικαστική οδό έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Γιάννης Πλούταρχος και η οικογένειά του, αναφορικά με τη 47χρονη γυναίκα που τον παρενοχλούσε στενά τους τελευταίους μήνες.

Ο γνωστός τραγουδιστής λάμβανε σε καθημερινή βάση χειρόγραφα σημειώματα ερωτικού περιεχομένου έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, συνοδευόμενα από μικρά δώρα.

Παρότι η σύζυγος του τραγουδιστή, Μαρία, είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος της το 2021 και της είχε γίνει σύσταση από τις αστυνομικές αρχές για συμμόρφωση, η 47χρονη stalker συνέχισε ανενόχλητη το έργο της.

Την ώρα που η υπόθεση εκδικάζεται, το πρωί της Τετάρτης (9/10) ο δημοσιογράφος Στέργιος Σαμαρτζής έφερε στο φως για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή Buongiorno ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια που λάμβανε ο Γιάννης Πλούταρχος από την εμμονική θαυμάστριά του.

«Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το», γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα η 47χρονη stalker.

View Video – no integration ID provided

Γιάννης Πλούταρχος: Η stalker του απολογείται

Η φανατική θαυμάστρια του γνωστού τραγουδιστή μίλησε στον ALPHA για το θέμα, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάστωση τόσο από τον Γιάννη Πλούταρχο όσο και από την οικογένειά του, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει και να κάνει κακό.

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο», είπε αρχικά η 47χρονη και πρόσθεσε: «Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Πήγαινα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω».

«Δεν ήθελα να κάνω κακό, ούτε να ενοχλήσω»

«Τίποτα περισσότερο. Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα», κατέληξε η stalker.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]