Αθήνα Καιρός

Δούκισσα Νομικού: Το κορίτσι του καλοκαιριού φορά τα πιο trendy μαγιό

www.eleftherostypos.gr
Επιμέλεια
2 λεπτά
Δούκισσα Νομικού: Το κορίτσι του καλοκαιριού φορά τα πιο trendy μαγιό
Δούκισσα Νομικού: Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό

Κάθε φορά που κάνει μία ανάρτηση στα social media, φροντίζει να υπενθυμίζει στους followers της ότι είναι το απόλυτο bikini body! Η Δούκισσα Νομικού συνεχίζει να χαίρεται το καλοκαίρι και να μοιράζεται στιγμές χαλάρωσης με τους διαδικτυακούς της φίλους, φορώντας μόνο το μαγιό της!

Σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες έγραψε: «Δεν σε χορταίνω, καλοκαίρι μου», εκφράζοντας την αγάπη της για την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Οι εικόνες συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και δεκάδες θετικά σχόλια από τους ακολούθους της, οι οποίοι επαίνεσαν τόσο την εμφάνισή της όσο και τη θετική της διάθεση. Φυσικά, τα βλέμματα έκλεψε το trendy μαγιό της που ταιριάζει μοναδικά σε skinny σιλουέτες όπως είναι η δική της.

Όλο αυτό το διάστημα, δίνει ιδέες στις followers της για τα μαγιό που πρέπει να βάλουν φέτος στη wishlist τους.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Σε διάφορα χρώματα και σχέδια, συνδυάζοντάς τα με παρεό και hot αξεσουάρ, η επιχειρηματίας αποδεικνύει ότι τα μαγιό είναι το βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής ντουλάπας.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Δούκισσα Νομικού: Τα μυστικά διατροφής της

Λατρεύει την υγιεινή αλλά όχι βαρετή διατροφή. Παρά τις εντυπωσιακές της αναλογίες δεν επιλέγει άνοστες σαλάτες και νερόβραστα φαγητά. Αντίθετα μαγειρεύει μερικά από τα αγαπημένα της ελληνικά πιάτα, κάνοντας όμως μερικές έξυπνες αλλαγές στα συστατικά τους για να τα κάνει πιο ελαφριά.

Για παράδειγμα, φτιάχνει κεφτεδάκια χρησιμοποιώντας άπαχο μοσχαρίσιο κιμά και τα συνοδεύει με ρύζι basmati μαγειρεμένο στον ατμό και μπόλικη σαλάτα. Ακόμα και τις ελάχιστες φορές που φτιάχνει κάτι τηγανητό, φροντίζει να χρησιμοποιεί ελάχιστο λάδι. «Σχεδόν όλα τα τηγανητά μπορούν να γίνουν εξίσου νόστιμα στο φούρνο», έχει πει.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]