Ο σύζυγός της, είναι μουσικός, κι έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Χάρη σε αυτήν την ιδιότητα έτυχε να γνωριστούν κιόλας, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης, όταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (με την οποία συνεργαζόταν τότε η Ανθή Βούλγαρη) ήρθε για να τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους μουσικούς του.
Από τον πρώτο μήνα συγκατοίκησαν, ενώ χάρη σε εκείνον ειδοποιήθηκαν έγκαιρα οι γιατροί, όταν η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με σηραγγώδες αιμαγγείωμα τον Δεκέμβριο του 2019. Όπως θα παραδεχτούν και οι δύο, αυτή η περιπέτεια τους έδεσε ακόμα περισσότερο, αλλά από πριν ετοιμάζονταν να παντρευτούν ούτως ή άλλως με την τελετή να πραγματοποιείται στο Πήλιο τον Σεπτέμβριο του 2020.
Η Ανθή Βούλγαρη ζει στιγμές ευτυχίας έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους. Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο με τον γιο τους και οι όμορφες στιγμές που περνάνε οικογενειακώς είναι πολλά, από όσο κιόλας μπορούμε να διακρίνουμε από τις αναρτήσεις που κάνει η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr