Η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της, καθώς το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ για ένα εντυπωσιακό σόου.
Η τραγουδίστρια, πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε στα social media την πρώτη της φωτογραφία από τις πρόβες, δίνοντας μια μικρή γεύση από την προετοιμασία για τη βραδιά. Με μαύρο φούτερ, άνετο παντελόνι και καπέλο στο ίδιο χρώμα, πόζαρε με την πλάτη στον φακό, ενώ ο ουρανός πίσω της είχε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.
Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν ξεχώρισαν και τα φωτεινά βραχιολάκια με την επιγραφή «ΑΝΝΑ ΟΑΚΑ», μία λεπτομέρεια που προσθέτει ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό στην αναμονή των θαυμαστών της.

Να σημειωθεί ότι η σκηνή είναι 360 μοιρών, προκειμένου όλοι οι θεατές να απολαύσουν την Άννα Βίσση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εκτός από τον DJ Argy, guest εμφάνιση στη συναυλία θα πραγματοποιήσει και η Ελληνοαυστραλή κιθαρίστρια Οριάνθη Παναγάρη, γνωστή διεθνώς ως Orianthi.
Η δεξιοτέχνις μουσικός είχε επιλεγεί από τον Μάικλ Τζάκσον για την περιοδεία «This Is It», η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, λόγω του θανάτου του, ενώ έχει συνεργαστεί και με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Η Άννα Βίσση θα ανέβει στη σκηνή με δύο διαφορετικά outfit, με το στάιλινγκ να έχει επιμεληθεί η ενδυματολόγος της Μαντόνα Rita Melssen. Τη σκηνοθεσία της βραδιάς έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης της Μαντόνα και σκηνογράφος της Αντέλ.





















