Κατερίνα Καινούργιου: Είναι ο πρώην της Ηλιάκη ο νέος σύντροφος της; – Οι εικόνες που την «καίνε»

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Κατερίνα Καινούργιου: Είναι ο πρώην της Ηλιάκη ο νέος σύντροφος της; – Οι εικόνες που την «καίνε»

Αρχικά να τονίσουμε πως το δικό μας ρεπορτάζ - μέχρι στιγμής - δεν αναφέρει κάτι για νέο σύντροφο αλλά μετά από αυτό το tweet σίγουρα θα ψαχτούμε καλύτερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον επίπονο χωρισμό της από τον επί 3 χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τα πατήματά της.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα κάνει αρκετή παρέα με την Δανάη Παππά και τον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη, ο οποίος όπως φαίνεται της προξένεψε φίλο του!

Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr 

Aκολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version