Αθήνα Καιρός

Φίλιππος Γλύξμπουργκ– Νίνα Φλορ: Βασιλικός γάμος στη Μητρόπολη – Η εντυπωσιακή άφιξη της νύφης – Οι λαμπεροί καλεσμένοι

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
7 λεπτά
Φίλιππος Γλύξμπουργκ– Νίνα Φλορ: Βασιλικός γάμος στη Μητρόπολη – Η εντυπωσιακή άφιξη της νύφης – Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ: Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ, που είναι ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς resort στη Μοζαμβίκη και κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της αεροπορικής εταιρίας VistaJet.


Το μυστήριο έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Το πριγκιπικό ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενο από τους γονείς του και η Νίνα Φλορ έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό και τη μεγαλοπρεπής ουρά της.

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, πλήθος κόσμου βρίσκεται περιμετρικά έξω από τον ιστορικό ναό της Μητρόπολης για τον γάμο του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ, κόρης Ελβετού δισεκατομμυριούχου. Τα βλέμματα φυσικά ήταν στραμμένα στην νύφη, καθώς όλοι περίμεναν την εντυπωσιακή της είσοδο.

Η Νίνα Φλορ έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών περίπου στις 17:25 και, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πανέμορφη. Το νυφικό της είχε ένα με κομψό ντεκολτέ, ενώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό σινιόν χτένισμα της και η τιάρα, η οποία είναι οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου. Πρόκειται για την Antique Corsage Tiara, που έχει δώσει η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά και στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ για την ημέρα του γάμου τους.

Οι καλεσμένοι στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, όπως ήδη γνωρίζουμε, δεν θα ξεπερνούν τους 100 ενώ μετά την θρησκευτική τελετή θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Επίσης, για όσους δεν βρεθούν μέσα στην εκκλησία όμως, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Στη λίστα των γαλαζοαίματων καλεσμένων είναι η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας, και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο.

Από τον γάμο του Φιλίππου και της Νίνα Φλορ δεν λείπουν φυσικά και οι στενοί συγγενείς τους όπως ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η αδερφή του Θεοδώρα και η Μαρία Ολυμπία και ο αδερφός της Αχιλλέας και φυσικά ο ζάμπλουτος πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ.

Να σημειωθεί ότι τις εντυπώσεις, εκτός από τη νύφη, κατάφεραν να κλέψουν τόσο ο γαμπρός, όσο και τα τέσσερα παρανυφάκια, δύο κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Τα παιδάκια συνόδευσαν το ζευγάρι σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή του ντυμένα στα λευκά, με χρυσές κορδέλες, περασμένες στη μέση τους και μωβ με λευκά λουλούδια στα χέρια τους. Επίσης, ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν και οι τουαλέτες των υψηλών καλεσμένων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος, που επέλεξε να πραγματοποιήσει τον τρίτο γάμο του με τη Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών, γίνεται με αυτόν τον τρόπο το πρώτο μέλος της πρώην Βασιλικής οικογένειας που παίρνει την απόφαση να παντρευτεί στην Ελλάδα μετά το τέλος της περιόδου της μοναρχίας.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]