Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Ηλιόπουλο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι χωρισμένοι εδώ και 6 ολόκληρους μήνες.

Η παρουσιάστρια όπως φρόντισε να κρατήσει όσο περισσότερο μπορούσε κρυφή αυτή την σχέση έτσι προσπάθησε να χειριστεί και τον χωρισμό.

Η οικοδέσποινα του “Πρωινού” περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα ετοιμάσει βαλίτσες για τον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Χαλκιδική, εκεί δηλαδή που νιώθει σαν το σπίτι της.

Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr 

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version