Beyonce και Jay Z γιόρτασαν στο Λας Βέγκας την επέτειο του γάμου τους

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Beyonce και Jay Z γιόρτασαν στο Λας Βέγκας την επέτειο του γάμου τους

Ο γάμος της Beyonce και του Jay Z μετρά 13 ολόκληρα χρόνια και φυσικά ανήμερα της επετείου τους, στις 4 Απριλίου, φρόντισαν να το γιορτάσουν με όλες τις τιμές.

Beyonce και Jay Z ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας με ιδιωτικό jet και απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Beyonce, φαίνεται να φοράει ένα μαύρο και κόκκινο τουίντ σακάκι με ταιριαστό σορτς και ένα ζευγάρι κόκκινα τακούνια με μια μεγάλη κορδέλα γύρω από τον αστράγαλο.

https://twitter.com/RellyRell4U/status/1381029379560648706?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1381029379560648706%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2021%2F04%2F13%2Flife%2Ffizz%2Fmpigionse-giortase-tin-13i-epeteio-gamou-tis-sto-las-vegkas%2F

Ο Jay Z, 51 ετών, ήταν πιο διακριτικός με ένα μαύρο μακρυμάνικο φούτερ προς τιμήν του μουσείου του Νιού Ντέιβις στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Απριλίου του 2008, σε μια κλειστή τελετή. Κάποιες φωτογραφίες από το γάμο τους δόθηκαν στη δημοσιότητα στην πορεία των χρόνων, όπως μέσα από το music video «Die with you» που κυκλοφόρησε το 2017.

Έκτοτε έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 9χρονη Blue Ivy και τα δίδυμα Rumi και Sir.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version