Η Σάσα Μπάστα μιλάει για τον χωρισμό της με τον Βαλεντίνο [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η Σάσα Μπάστα μιλάει για τον χωρισμό της με τον Βαλεντίνο [βίντεο]

Η Σάσα Μπάστα μίλησε για τον χωρισμό της από τον Βαλεντίνο, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Πρω1νό».

«Κάθε σχέση έχει αρχή, μέση και τέλος», είπε η τραγουδίστρια. Και πρόσθεσε: «Εμείς καναμε τον κύκλο μας και αυτό είναι όλο. Αυτό δεν αναιρεί ότι εγώ τον αγαπάω, τον λατρεύω! Συνεχίζουμε και μιλάμε, είμαστε και συνεργάτες. Δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη, να σταματήσεις να αγαπάς έναν άνθρωπο».

Σε ερώτηση για τις φήμες που θέλουν να μπήκε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους είπε: «Αν ισχύουν αυτές οι φήμες, θέλω ό,τι καλύτερο για εκείνον!».

Youweekly.gr: Η Σάσα Μπάστα μιλά για το χωρισμό της με τον Valentino

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version