Ανατροπή στο Survivor 3: Για πιο λόγο θα αργήσουμε να το δούμε

24/09/18 • 22:02 | UPD 24/09/18 • 22:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν εκτός παρουσίασης, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο! Ωστόσο η κίνηση αυτή άναψε νέες φωτιές σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Survivor!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν εκτός παρουσίασης, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο! Ωστόσο η κίνηση αυτή άναψε νέες φωτιές σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Survivor! Πολλοί χαρακτήρισαν την κίνηση του Σάκη ως μια προαναγγελία για κάτι πιο… σύντομα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν το αντίθετο!

Συγκεκριμένα,  όπως αναφέρει το AthensMagazine, το Survivor 3 όχι απλά δεν αναμένεται να αρχίσει νωρίτερα αλλά θα πάει αρκετά πιο πίσω για δύο λόγους! Ο πρώτος είναι πως πέρσι που ξεκίνησε έναν μήνα πριν το ριάλιτι κούρε με αποτέλεσμα να το βαρεθεί ο κόσμος και να το εγκαταλείψει γρήγορα!

Από την άλλη, το 6μηνο αυτό για να αντέξει η παραγωγή αναγκάστηκε να βάλει νέα άτομα μέσα με αποτέλεσμα να τιναχτεί το Survivor στον αέρα αφού οι παίκτες έμαθαν τι παίζει έξω και άλλαξαν τελείως χαρακτήρα! Επομένως για να μην επαναληφθούν τα ίδια περιστατικά, το Survivor 3 θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, με την πιθανότερη ημερομηνία να είναι τα τέλη του Φεβρουαρίου!

Copy link
Powered by Social Snap