Ξαπλωμένη και τόπλες στο κρεβάτι

Η Emily Ratajkowski κρύβει με μαεστρία το γυμνό της στήθος [εικόνα]

18/09/18 • 12:39 | UPD 18/09/18 • 12:39

Newsroom eleftherostypos.gr

Πάνω που πας ν΄αγιάσεις ως άνθρωπος, πάνω που πας να αφήσεις πίσω σου όσα είδες το καλοκαίρι, εμφανίζεται μια Emily Ratajkowski και σου τα κάνει όλα λίμπα.

Πάνω που πας ν΄αγιάσεις ως άνθρωπος, πάνω που πας να αφήσεις πίσω σου όσα είδες το καλοκαίρι, εμφανίζεται μια Emily Ratajkowski και σου τα κάνει όλα λίμπα. Είναι σαν τον φίλο σου που έρχεται να φάει σουβλάκι μπροστά σου την πρώτη μέρα που λες θα ξεκινήσεις διατροφή. Γιατί είναι η πρώτη μέρα που θα σε βάλει σε μια σειρά ή όχι. Κι η Emily δεν θέλει να μπεις σε άλλη σειρά. Θέλει να την παρατηρείς εξονυχιστικά.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, αν κάνεις αυτόν τον εξονυχιστικό έλεγχο, θα παρατηρήσεις ένα και μόνο πράγμα. Ότι η Emily έχει χίλιους κι έναν τρόπους για να σου πειράξει το μυαλό, για να σου δώσει τροφή για σκέψη και να στην πάρει πίσω την ίδια στιγμή. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ο Κόπερφιλντ των γυμνών που τελικά δεν είναι τόσο γυμνά.

Αυτό το λέμε γιατί ναι μεν επέλεξε να ποζάρει τόπλες στο κρεβάτι της, αλλά την ίδια στιγμή η Emily Ratajkowski έβαλε τη θολούρα στη θηλή της για να μην παραβιάσει τους κανόνες του Instagram. Αν και κάτι μας λέει ότι αν δεν υπήρχαν οι κανόνες, πάλι θα ακολουθούσε παρόμοια τακτική. Μόνο και μόνο για να παίξει αδυσώπητα με το μυαλό των ανδρών.

View this post on Instagram

🤳🏽

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Copy link
Powered by Social Snap