Αθεράπευτα γοητευτική η Λιζ

Η Λιζ Χάρλεϊ κολυμπάει τόπλες και το δείχνει με ενθουσιασμό [βίντεο]

23/08/18 • 15:12 | UPD 23/08/18 • 15:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Λιζ Χάρλεϊ βούτηξε στην πισίνα του σπιτιού τους φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό. Είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να τη χαίρονται μόνο όσοι βρίσκονται στο σπίτι. Πρέπει να την απολαύσουν και οι ακόλουθοί της.

Από την ημέρα που παντρεύτηκε με τον σύζυγό της, η Λιζ Χάρλεϊ άφησε για τα καλά την υποκριτική και χάσαμε την επαφή με την βρετανική της γοητεία. Μέχρι που έκανε προφίλ στο Instagram κι από κει μπορούμε να θαυμάζουμε διαρκώς τα προσόντα της. Άλλωστε κι η ίδια δεν τα κρατάει κρυφά. Τα πετάει συχνά πυκνά.

Κι όταν το κάνει, το κάνει με μπόλικο γδούπο. Δεν αφήνει την επιλογή να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο. Εν προκειμένω, το βίντεο που ανάρτησε πριν λίγες ώρες η ηθοποιός είναι απ΄ αυτά που τα έχεις διαρκώς στο play.

Η Λιζ Χάρλεϊ βούτηξε στην πισίνα του σπιτιού τους φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό. Είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να τη χαίρονται μόνο όσοι βρίσκονται στο σπίτι. Πρέπει να την απολαύσουν και οι ακόλουθοί της. Γι΄αυτό έβαλε κάποιον να την τραβάει βίντεο καθώς κολυμπάει. Εκεί που κάνει τις απλωτές της, σηκώνεται απότομα από το νερό με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της.

Το πονηρό της χαμόγελο σε όλη τη διάρκεια του βίντεο και η πιρουέτα της στο νερό δείχνουν ότι το έκανε με ενθουσιασμό και πως ήθελε να προκαλέσει αναταράξεις στον ανδρικό πληθυσμό.

Και να σκεφτείτε ότι πριν μερικές μέρες βρισκόταν σε ελληνικά εδάφη για διακοπές…

Attempting to swim off the calories #holiday #greece @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on