Survivor 2: Οι Μαχητές νικητές της ασυλίας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Survivor 2: Οι Μαχητές νικητές της ασυλίας

Με την πλάτη στον τοίχο μπήκαν στη μάχη της ασυλίας οι Μαχητές του Survivor 2 καθώς μειονεκτούσαν αριθμητικά έναντι των Διασήμων. Η μάχη ήταν πολύ έντονη μιας και η ασυλία είναι το σημαντικότερο έπαθλο για τη συνέχιση των δύο ομάδων ενόψει και του μεγάλου τελικού.

Αυτοί που κέρδισαν τελικά ήταν οι Μαχητές οι οποίοι μπήκαν δυνατά από την αρχή του ματς και τελικά επικράτησαν με 10-7.

Μετά το τέλος του ματς υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του Μιχάλη και του Νικόλα για τις «χειρονομίες που έγιναν» ενώ ο Χάρης είπε «μας έσπρωχαν σαν μπράβοι, σαν σεκιουριτάδες». Η Κατερίνα Δαλάκα έξαλλη στο τέλος του αγωνίσματος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είναι χουλιγκανισμός αυτό το πράγμα».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version