Μπεκατώρου: Ακόμη προσπαθώ να αποκτήσω παιδί

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μπεκατώρου: Ακόμη προσπαθώ να αποκτήσω παιδί

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις προσπάθειές της να κάνει ένα παιδί και στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα μωρό.

Είναι ακόμη στις επιθυμίες σου ένα παιδί;

«Φυσικά, και ακόμη προσπαθώ γι’ αυτό».

Το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού θα το σκεφτόσουν;

«Όχι ακόμη. Είμαι, όπως σου είπα, στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω. Στην πορεία μπορεί να το σκεφτώ και αυτό».

Η άποψη σου για την υιοθεσία ποια είναι;

«Ένα πολύ σημαντικό έργο. Μια γενναία πράξη αγάπης. Στην Ελλάδα βέβαια πρέπει να πληρούνται πολλές και συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια υιοθεσία. Και νομίζω υπάρχει και μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία. Έχω φίλους που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού» αναφέρει το tv Έθνος η Μαρία Μπεκατώρου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version