Τζουντ Λο: Επέτειος στην «αιώνια πόλη»

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τζουντ Λο: Επέτειος στην «αιώνια πόλη»

Τον απόλυτο έρωτα στην «Αιώνια Πόλη» ζει ο 43χρονος ηθοποιός, στο πλευρό της αγαπημένης του, Φιλίπα Κοάν.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη Ρώμη για να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να περπατούν πιασμένοι από το χέρι στα στενά δρομάκια της πόλης και να απολαμβάνουν ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής.

Οπως ήταν φυσικό, η παρουσία του χολιγουντιανού σταρ ξάφνιασε τους περαστικούς που έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

lo-romi-1000

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version