O Ντάνος χωρίς περιστροφές: «Δέχτηκα bullying στον Άγιο Δομίνικο»

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
O Ντάνος χωρίς περιστροφές: «Δέχτηκα bullying στον Άγιο Δομίνικο»

Στην πρώτη του και αποκλειστική συνέντευξη στο Thema People, o Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει χωρίς περιστροφές για όλα: για το bullying που υπέστη στον Άγιο Δομίνικο.

Tην τεράστια απήχηση που γνώρισε μέσα από το ”Survivor”, την καθημερινότητα του στη Σκιάθο, τους τρεις μεγάλους έρωτες της ζωής του, την θεαματική υποδοχή στο νησί του και απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν με υποτιμητική διάθεση: «βενζινά» και σχολιάζουν τη συνήθεια να κάνει τον σταυρό του.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version