Γλέντι μέχρι το πρωί στο γάμο της Δούκισσας Νομικού [εικόνες & βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Γλέντι μέχρι το πρωί στο γάμο της Δούκισσας Νομικού [εικόνες & βίντεο]

Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε και η Δούκισα Νομικού, η οποία το Σάββατο αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο, με φόντο τα καταγάλανα νερά, η Δούκισσα και ο Δημήτρης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η νύφη έλαμπε μέσα από το υπέροχο νυφικό της Σήλιας Κρηθαριώτη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Νίκο Νομικό.


Ο γαμπρός δεν κατάφερε να κρύψει την ανυπομονησία του για να αγκαλιάσει τη γυναίκα της ζωής του, όταν έφτασε η Δούκισσα, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται». Η όμορφη Δούκισσα μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά της από τη συναισθηματική φόρτιση της ημέρας. Στο πλευρό της, ο Δημήτρης έστεκε χαμογελαστός.

peoplegreece.com Νομικου γάμος

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν η νυφούλα Δούκισσα, αγκάλιασε την πεθερά της, Ελένη Κόκκαλη. Οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν τρυφερά.

peoplegreece.com Γάμος Νομικού - Θεοδωρίδη

Οσο για το γλέντι, εκεί τα έδωσαν όλα η νύφη και ο γαμπρός…

peoplegreece.com Γάμος Νομικού - Θεοδωρίδη

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version