Η Τουρκάλα του Survivor «δάγκωσε» την λαμαρίνα: Ερωτεύτηκε τον Βασάλο και την πειράζουν

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η Τουρκάλα του Survivor «δάγκωσε» την λαμαρίνα: Ερωτεύτηκε τον Βασάλο και την πειράζουν

Η Σαμπριγιέ φαίνεται πως γοητεύτηκε πολύ από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον σκέφτεται ακόμα!

Η παίκτρια του τουρκικού Survivor έχει επηρεαστεί από την γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο και μάλιστα ήδη από την πρώτη μέρα είχε πει πως σε περίπτωση που ήταν Τούρκος δεν υπήρχε περίπτωση να της… ξεφύγει. Όμως οι παίκτες του τουρκικού ριάλιτι έφυγαν από το νησί των Μαχητών και των Διασήμων, αλλά η Σαμπριγιέ είναι…. κολλημένη.

Τόσο κολλημένη που οι συμπαίκτες της, την πειράζουν και χρησιμοποιούν το όνομα του Κωνσταντίνου για να συνεχίσει τις νίκες!  «Πολύ καλά! Άντε θα έρθει και ο Κώστας» ακούστηκε να της λένε για να φανεί δυνατή, ενώ σύμφωνα με το Πρωινό η παίκτρια του Survivor αναφέρεται συνέχεια στον Κωνσταντίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=08KtdLgswZU

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version