Υλικά – Οι φακές με άλλο μάτι!
150 γρ. φακές βρασμένες
1/2 φλιτζάνι σπόροι ροδιού
50 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
150 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 κουταλιά δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για το ντρέσινγκ
50 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξύδι βαλσάμικο
½ κουταλάκι μουστάρδα
Χυμό από μισό πορτοκάλι
Ξύσμα πορτοκαλιού
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Σε μπολ βάζουμε τις φακές, τα κρεμμυδάκια, το ρόδι και τα καρύδια. Προσθέτουμε το δυόσμο, το μαϊντανό και ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη.
Σε ένα multi ρίχνουμε, το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα και αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε απαλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.
Ειδήσεις Σήμερα
Αυτή είναι η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1
Γιατί η Κατερίνα Καινούργιου είναι η φετινή πρωταγωνίστρια στην TV
Το MEGA «έριξε» τη βόμβα του – Η ανακοίνωση που φουντώνει τον ανταγωνισμό
Άγιος Έρωτας: Η σεζόν έχει και πάλι την υπογραφή του – Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα
Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και την εγκατάλειψη που βίωσε
Μαρινέλλα: Η κατάσταση της υγείας της έναν χρόνο μετά το εγκεφαλικό

