Αθήνα Καιρός

Ζωγράφου: Σήμερα η ιατροδικαστική για τις δύο νεκρές  – Ο γιος έβαλε στόκο στην πόρτα και ζούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα [Βίντεο]

5 λεπτά
Ζωγράφου: Σήμερα η ιατροδικαστική για τις δύο νεκρές  – Ο γιος έβαλε στόκο στην πόρτα και ζούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα [Βίντεο]

Ζωγράφου: Την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο γυναικών που βρέθηκαν νεκρές μέσα σε δωμάτιο διαμερίσματος, αναμένουν οι Αρχές.

Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ περιμένει την εξέταση, προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα εάν τελικά ο 54χρονος γιος και αδερφός δολοφόνησε τις γυναίκες ή κατέληξαν από παθολογικά αίτια.

Ο 54χρονος υποστηρίζει πως δεν σκότωσε την 91χρονη μητέρα του ούτε την 56χρονη αδελφή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην κατάθεση του: «Πρώτα πέθανε η αδελφή μου και μετά από δύο ημέρες, πέθανε και η μητέρα μου και τις άφησα εκεί».

Οι δύο γυναίκες, θα εξεταστούν σήμερα από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Κώστα Κούβαρη ο οποίος χθες, Δευτέρα, πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Γρηγορίου Κουσίδη 87 και προχώρησε σε αυτοψία του χώρου. Διά γυμνού οφθαλμού, ο ιατροδικαστής δεν κατάφερε να διαπιστώσει εάν οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν ή κατέληξαν από άλλα αίτια, καθώς οι σοροί βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη. Ο θάνατος τους, φαίνεται να επήλθε τουλάχιστον έναν μήνα νωρίτερα και σήμερα θα γίνει η διερεύνηση των δύο περιστατικών για την αποκάλυψη των αιτιών θανάτου.


Ζωγράφου: Ο γιος «στόκαρε» την πόρτα

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από γείτονες της οικογένειας, οι δύο γυναίκες είχαν εξαφανιστεί τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Ο ίδιος ο 54χρονος σε κάποιους ενοίκους της πολυκατοικίας υποστήριξε πως τόσο η μητέρα του όσο και η αδελφή του ήταν ξαπλωμένες λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν. Η 56χρονη, εκτός από κάποια ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο. Η 91χρονη μητέρα τους αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, κυρίως κινητικά και τη φρόντιζε η κόρη της, που είχε αναλάβει -όπως υποστηρίζουν συγγενείς- τη φροντίδα του σπιτιού. Ο 54χρονος, πάλι, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά ζητήματα, χωρίς προς το παρόν να έχει διαπιστωθεί εάν λάμβανε την ισχυρή αγωγή που του είχε χορηγηθεί ή όχι.

Ο 54χρονος, κατά τα λεγόμενα του, αφού πέθαναν οι δύο γυναίκες, τις έβαλε στο ένα υπνοδωμάτιο και «στόκαρε» το κάσωμα και τα υπόλοιπα κενά της πόρτας, ώστε να περιορίσει την έντονη δυσοσμία από τα πτωματικά υγρά και την αποσύνθεση των δύο σορών. Κυκλοφορούσε κανονικά στο υπόλοιπο σπίτι το οποίο μάλιστα ήταν τακτοποιημένο. Ζούσε δηλαδή, σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Το εάν θα εξεταστεί από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, είναι ζήτημα ανακριτή και εισαγγελέα που χειρίζονται την υπόθεση, οι οποίοι αναμένουν σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τα αίτια θανάτου των δύο γυναικών. Αυτό, θα καθορίσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του 54χρονου κατηγορούμενου.


Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]