Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κίνηση τώρα: Έμφραγμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Πέθανε 36χρονη γιατρός μετά τον τοκετό – Τι εξετάζουν οι Αρχές

2 λεπτά
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Πέθανε 36χρονη γιατρός μετά τον τοκετό – Τι εξετάζουν οι Αρχές
«Προλαμβάνω»: Πότε ξεκινούν οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις – Ποιους αφορά

Θρήνος στην Μυτιλήνη για τον θάνατο μιας 36χρονης γιατρού από επιπλοκές που εμφάνισε έπειτα από τον τοκετό της.

Οι επιπλοκές, η εισαγωγή στη ΜΕΘ και η διακομηδή στην Αθήνα

Η γυναίκα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο το Σάββατο παρουσίασε επιπλοκές και τη Δευτέρα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, επίσης γιατρό. Ωστόσο, παρά τις ιατρικές προσπάθειες κατέληξε λίγες ώρες μετά την άφιξή της, σύμφωνα με το ERTNews.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγική εξέλιξη, ενώ η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. O διευθυντής της μαιευτικής κλινικής Πέτρος Μαχαίρας δήλωσε συγκλονισμένος και ο ίδιος από την εξέλιξη.  «Περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να έχουμε κάποια απάντηση», είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου.

Ποια ήταν η 36χρονη γιατρός

Η 36χρονη ήταν γιατρός και τα τελευταία χρόνια είχε προσληφθεί στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Συνάδελφοί της μιλούν για έναν άνθρωπο της προσφοράς, μια εξαιρετική γιατρό, που δεν λογάριαζε κόπο όταν υπήρχε ανάγκη.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τη γνώριζαν, ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει, να τρέξει, να σταθεί δίπλα στον συνάνθρωπο. Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και στο ΕΚΑΒ το κλίμα είναι βαρύ. Οι συνάδελφοί της κάνουν λόγο για έναν δοτικό άνθρωπο, μια επαγγελματία που εργαζόταν με ψυχή και αξιοπρέπεια, πάντα με διάθεση να προσφέρει.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]