Αθήνα Καιρός

Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτη δήλωση από τον κεντρικό σταθμάρχη Αθηνών – «Το τρένο είναι το πιο σίγουρο μέσο ασφαλείας» [βίντεο]

3 λεπτά
Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτη δήλωση από τον κεντρικό σταθμάρχη Αθηνών – «Το τρένο είναι το πιο σίγουρο μέσο ασφαλείας» [βίντεο]

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε μία άκρως προκλητική δήλωση προέβη ο κεντρικός σταθμάρχης του Σταθμού Λαρίσης κ. Γιάννης Κοκκινάκης. Όπως ο ίδιος επεσήμανε το τρένο είναι το ασφαλέστερο μέσο.

Στις 04.45 εκκίνησε από το σταθμό Λαρίσης το πρώτο τρένο που εκτέλεσε δοκιμαστικό δρομολόγιο. Στις ράγες ο προαστιακός και τα τρένα που σταμάτησαν να πραγματοποιούν δρομολόγια μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τραγωδία στα Τέμπη: Όσα δήλωσε ο κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών

Ο κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών, Γιάννης Κοκκινάκης, λίγο μετά την έναρξη των πρώτων δρομολογίων μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Είμαστε στο σταθμό Λαρίσης, ξεκίνησαν δειλά – δειλά τα δρομολόγια με τον προαστιακό μέχρι το αεροδρόμιο και τις αμαξοστοιχίες για Χαλκίδα. Συνολικά θα είναι για το αεροδρόμιο περίπου 18 δρομολόγια και είναι περίπου 12 δρομολόγια για Χαλκίδα», ανέφερε ο κεντρικός σταθμάρχης.

Τα δρομολόγια που δεν εκτελούνται είναι για Κιάτο και τα μεγάλα τα αρτηριακά δρομολόγια της Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς ο κ. Κοκκινάκης για ποιο λόγο μειώθηκε η ταχύτητα είπε χαρακτηριστικά «μετά το τραγικό συμβάν, όλοι είμαστε ψυχολογικά ευάλωτοι, έτσι καλύτερα για μερικές μέρες να πηγαίνουμε πιο σιγά και να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε πριν».

Στον σταθμό Λαρίσης τόνισε ο Γιάννης Κοκκινάκης ότι πάντα υπήρχαν δύο σταθμάρχες, αφού είναι ένας από τους πιο κεντρικούς σταθμούς.

Στην συνέχεια ο κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών είπε: «Το τρένο είναι το πιο σίγουρο μέσο ασφαλείας. Ταπεινά ζητάω συγνώμη για αυτό που έγινε. Ο κόσμος να μην το φοβάται και να μας στηρίξει».

Αναφορικά με την εκπαίδευση των μηχανοδηγών σχολίασε ο κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών: «Είμαι 60 χρονών άνθρωπος, το μυαλό μου δεν δουλεύει όπως ενός νέου ανθρώπου. Η νέα σειρά που εκπαίδευσα εγώ είναι νέα και μορφωμένα παιδιά».

Ειδικά για τον σταθμάρχη της Λάρισας σημείωσε: «Ο άνθρωπος αυτός ήταν και μεγάλος σε ηλικία, δεν ξέρω τι έγινε εκεί και τι εκπαίδευση είχε πάρει αυτός ο άνθρωπος».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]