Απανθρακωμένο πτώμα αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε στις 22:15 το βράδυ της Παρασκευής (31/5) στα Λιόσια.
Πιο συγκεκριμένα, διερχόμενοι πολίτες εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό αγνώστων στοιχείων, στην οδό Αγαμέμνωνος.
Το πτώμα ανήκει σε ηλικιωμένο άνδρα και ακριβώς δίπλα του βρισκόταν ο γιος του ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που έβαλε φωτιά. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε χρήματα για να μπορέσει να θάψει τον πατέρα του.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο και πλέον η απάντηση στο τι ακριβώς έχει συμβεί θα δοθεί από τον ιατροδικαστή. Μένει να δούμε εάν ο άνδρας πέθανε και όντως ο γιος του προσπάθησε να κάψει το πτώμα του γιατί δεν είχε χρήματα ή συνέβη κάτι άλλο.
- Τζένιφερ Λόπεζ: Ακυρώνει την περιοδεία της και προκαλεί σάλο – Προσπαθεί να σώσει τον γάμο της;
- Τα ζώδια το Σάββατο 01 Ιουνίου
- Ράμερ Γουίλις: Μιλά για τη μάχη του Μπρους Γουίλις με την άνοια και συγκινεί [βίντεο]
- Το τερμάτισε ο Κασσελάκης: Κατηγόρησε για lifestyle τον Ανδρουλάκη και είπε ότι ο ΣΥΡΖΑ θα βγει αυτοδύναμος
- Καρκίνος του πνεύμονα: Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κλινικές δοκιμές φαρμάκου









![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)











