Αθήνα Καιρός

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε σε ουζερί – «Με κάρφωσε στη κοιλιά, πήρε το μηχανάκι του και έφυγε»

4 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε σε ουζερί – «Με κάρφωσε στη κοιλιά, πήρε το μηχανάκι του και έφυγε»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο μάγειρας ενός ουζερί στη Θεσσαλονίκη από έναν πελάτη που δεν του άρεσε ο τρόπος που είχε ψηθεί το κοντοσούβλι.

Το κρέας δε φαινόταν φρέσκο κι ο πελάτης αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί, όχι όμως με τον κόσμιο συνήθη τρόπο. Ήταν πιωμένος και δε δεχόταν αντιρρήσεις. Όταν ο μάγειρας επιχείρησε να υπερασπιστεί την φρεσκάδα του χοιρινού, ο πελάτης άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του σεφ.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων θαμώνων.

Θεσσαλονίκη: «Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», ο μάγειρας που δέχτηκε την επίθεση είπε: «Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα. Ότι και να μου προσφέρει δε μπορώ, δεν μπορώ να τον βλέπω γατί δεν είναι άνθρωπος. Όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 7 το πρωί με τις καμπάνες που λέμε μέχρι 9-10, μέχρι εκεί κοιμάμαι. Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι. Το περιστατικό, με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει ‘’όχι, από αυτά κανένα ελαφρύ κρέας’’. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει ‘’βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές. Το κοντοσούβλι το σερβίρω μες πιλάφι».

«Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει ‘’θα μου πεις το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;’’ Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει την μάνα, αγριεύεται και λέω ‘’στοπ’’. Είμαι 65 χρονών , επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου. Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στη κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε… έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν ‘’αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει», είπε στη συνέχεια διηγούμενος το περιστατικό.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]