Παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν δύο γυναίκες να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες, έναντι αμοιβής, ενώ στο χώρο υποδοχής του διαμερίσματος υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης.
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο διαμέρισμα και συνέλαβαν δύο άτομα- την 58χρονη υπεύθυνη και τον 56χρονο που είχε μισθώσει το διαμέρισμα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Κατά την έρευνα στο σημείο βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.
Ειδήσεις σήμερα
Έλον Μασκ: Aνακοίνωσε ότι βρήκε CEO για το Twitter – Και είναι γυναίκα
Εκλογές στην Τουρκία: Τo ροζ βίντεο που έβαλε… φωτιά στις κάλπες
Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» τα πρώτα 30άρια [βίντεο]















![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)