Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μακελειό στην Κρακοβία: O Ε.Τ. στην καρδιά του «χτυπήματος» – 5 νεκροί και τουλάχιστον 10 τραυματίες μετά από πυροβολισμούς

Θεσσαλονίκη: Φωτιά τώρα στη Σίνδο – Επιχειρεί 1 ελικόπτερο

www.eleftherostypos.gr
Επιμέλεια
2 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Φωτιά τώρα στη Σίνδο – Επιχειρεί 1 ελικόπτερο
Ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8) σε χαμηλή βλάστηση στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, κινητοποιώντας επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για την πυρκαγιά περίπου στις 15:30.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και εννέα οχήματα. Για την αεροπυρόσβεση κινητοποιήθηκε ένα ελικόπτερο, ενώ στην επιχείρηση συνδράμει με υδροφόρες ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια εξέλιξης της φωτιάς, το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει συνεχή εικόνα από drone μέσω θερμικής και οπτικής κάμερας. Για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης.

Διακοπή κυκλοφορίας

Η φωτιά προκάλεσε προβλήματα και στη σιδηροδρομική κυκλοφορία, καθώς, σύμφωνα με τη Hellenic Train, από τις 15:45 έχει διακοπεί η κυκλοφορία και η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Σίνδος – Καστανάς, έπειτα από εντολή της πυροσβεστικής και του διαχειριστή υποδομής. Η αμαξοστοιχία 1598 Λάρισα – Θεσσαλονίκη, με 91 επιβάτες, παραμένει στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πλατύ, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]