Αθήνα Καιρός

Τετραπλή τραγωδία στην άσφαλτο – Βαρύ πένθος για τέσσερις νέους ανθρώπους

5 λεπτά
Τετραπλή τραγωδία στην άσφαλτο – Βαρύ πένθος για τέσσερις νέους ανθρώπους

Τέσσερα νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους στα ξημερώματα λόγω τροχαίων δυστυχημάτων.

Νεκρός απεγκλωβίστηκε λίγο πριν από τις 5 το πρωί από την πυροσβεστική ένας 22χρονος άνδρας από ΙΧ το οποίο επέβαινε στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το όχημά του εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολόνα. Συγκλονιστικές οι εικόνες που κατέγραψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το σημείο, που δείχνουν πως το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια.

Στο οδόστρωμα διακρίνονται και τα ίχνη του φρεναρίσματος του οχήματος. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και η Τροχαία.

Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου

Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Κατά την ίδια πηγή ο νεαρός ούτε είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε και ήταν κουρασμένος. Γι’ αυτό και ο συγγενής του 22χρονου απηύθυνε έκκληση στις αρχές να αναζητήσουν βίντεο από το σημείο του τροχαίου προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.




Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Φιλαδέλφεια με θύμα έναν 25χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος ο οποίος ήταν αναβάτης μηχανής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά η τροχαία.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Νεκρός είναι 25χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, το όχημα του οποίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο και ακινητοποιήθηκε στη μάντρα του Κοιμητηρίου της περιοχής. Ο 25χρονος κινείτο με κατεύθυνση το Αίγιο. Τα αίτια του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο με θύμα έναν 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας. Ο άτυχος άνδρας μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ κινούνταν με το δίκυκλο του από το Σφακάκι με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του, να προσκρούσει με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε κολόνα φωτισμού και να ανατραπεί.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Βαρυχειμωνιά στο κατακαλόκαιρο – Πού και πότε θα τα έντονα καιρικά φαινόμενα [χάρτες]

Ιαπωνία: Πυροβόλησαν τον πρώην πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε – Δεν έχει σημάδια ζωής λένε ιαπωνικά ΜΜΕ [βίντεο]

Αναδρομικά: «Παράθυρο» να δοθούν σε όλους τους συνταξιούχους άφησε ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]