Αθήνα Καιρός

Τέμπη: Εξώδικο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας από το Σύλλογο Πληγέντων [βίντεο]

4 λεπτά
Τέμπη: Εξώδικο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας από το Σύλλογο Πληγέντων [βίντεο]

Τέμπη: Εξώδικο προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό κατέθεσαν σήμερα στο γραφείο του εφέτη ανακριτή, μέλη του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Όπως δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Σωματείου, κ. Γιώργος Ηλιόπουλος το εξώδικο κατατέθηκε προκειμένου ο κ. Αγοραστός να δώσει απαντήσεις σχετικά με το «μπάζωμα» του χώρου του δυστυχήματος μερικές μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος «έχασε» τον 27χρονο γιο του στα Τέμπη, λέγοντας: «Μια απάντηση να μας δώσει ο κ. Αγοραστός που πέταξε τα υπολείμματα των παιδιών μας. Και ποιος του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει. Αυτό είναι προσβολή νεκρών που έγινε. Εκμεταλλεύτηκαν το πένθος μας και πήγαν και κάνανε αυτή την πράξη».

YouTube thumbnail

Νωρίτερα ο κ. Ηλιόπουλος είχε αναφέρει ακόμη ότι άλλοι λόγοι της επίσκεψης ήταν για να τονίσουν στον ανακριτή ότι έχουν καθυστερήσει οι έρευνες για την ανάδειξη ευθυνών σε ανώτερα στελέχη, με τον ανακριτή σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο να τους απαντά πως μετά τις 21 Αυγούστου θα υπάρχουν εξελίξεις και ότι διερευνά την ευθύνη της ΡΑΣ και στελεχών των αρμοδίων υπουργείων. Ο κ. Ηλιόπουλος επεσήμανε στον ανακριτή και την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για οικονομικά εγκλήματα σε οργανισμούς του σιδηρόδρομου.

Τέλος τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «πήραμε κάποιος θετικές απαντήσεις όσον αφορά τα θέματα των εξωδίκων που έχουμε στείλει στον κ. ανακριτή… Οι απαντήσεις που πήραμε είναι θετικές και είναι ίσως η πρώτη φορά που φεύγουμε με μια ελαφρώς καλή αισιοδοξία», όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα larissanet.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πήλιο: Ανατροπή με τον θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας – Εξετάζεται το ενδεχόμενο να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα

«Κίνημα της Πετσέτας»: Καταγγελίες για μπράβους στις παραλίες της Πάρου – 120 ευρώ για μία ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα [βίντεο]

Νέα Αγχίαλος: Σεισμός 1 Ρίχτερ από την έκρηξη στις αποθήκες πυρομαχικών

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]