Το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο είναι 100 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του οδηγού να θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Η παράβαση καταγράφηκε από radar που χρησιμοποιούσαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Όπως προέκυψε, ο 26χρονος οδηγούσε επικίνδυνα, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα στις 23/3 από αστυνομικούς του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, για διάστημα ενός μήνα.
Σε βάρος του 26χρονου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. σχημάτισε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση με αφαιρεθείσα άδεια οδήγησης.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για περαιτέρω ενέργειες.
Ειδήσεις Σήμερα
- Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε «άθλιο ψεύτη» τον Δημήτρη Καιρίδη – «Δεν θα μας στείλετε στο νοσοκομείο κυρία μου»
- Θρίλερ με την τύχη του πιλότου του αμερικανικού F-35: Ιρανοί ισχυρίζονται ότι τον συνέλαβαν [βίντεο]
- Πάρος: Εμπλοκή άγκυρας στο «Champion League Jet 1» – Ταλαιπωρία για 459 επιβάτες
- Λάρισα: 67χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του – Συναγερμός σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ
- Απάτη στην Πέλλα: Συνελήφθη δήθεν λογιστής που απέσπασε χρυσές λίρες και 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη