Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε και ο Σωκράτης Φάμελλος – Παρέδωσε την έδρα του και ανεξαρτητοποιήθηκε

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο κακός χαμός στη δίκη του ηθοποιού – Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ζήτησε αναπαράσταση του βιασμού (βίντεο)

3 λεπτά
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο κακός χαμός στη δίκη του ηθοποιού – Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ζήτησε αναπαράσταση του βιασμού (βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στο Εφετείο στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού σε δεύτερο βαθμό, για την οποία πρωτοδίκως, είχε καταδικαστεί.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε όταν έφτασε στο Εφετείο ότι προτίθεται να καταθέσει αίτημα αναπαράστασης της απόπειρας βιασμού για την οποία κατηγορείται ο πελάτης του, κάτι που όντως έπραξε, προκαλώντας ένταση και αντιδράσεις εντός της δικαστικής αίθουσας.

Στον δικηγόρο του ηθοποιού, απάντησε ο σύζυγος της καταγγέλλουσας συναδέλφου του λέγοντας «αν θέλετε, κάθομαι εγώ πάνω στα γόνατα του Φιλιππίδη, να σας δείξω με ποιον τρόπο αποπειράθηκε». «Δεν γίνεται να έκατσε όλος αυτός ο άνθρωπος με τα κιλά που ήταν, πάνω στα γόνατα της σε έναν καναπέ. Δεν θα τον άντεχαν τα γόνατα της και παράλληλα, δεν θα μπορούσε να της τραβήξει το εσώρουχο της» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Δημητρακόπουλος, επιμένοντας στο αίτημά του.

Μετά την αποδοχή του αιτήματος της πλευράς Φιλιππίδη, ο δικηγόρος του ξεκίνησε την αναπαράσταση με τη συμμετοχή συνεργάτιδός του. Τότε υπήρξε νέα παρέμβαση από τον σύζυγο της καταγγέλλουσας, ο οποίος είπε «φύγετε» προς τον δικηγόρο, «θα το κάνω εγώ». Η κίνηση αυτή, όμως, προκάλεσε την αντίδραση της δεύτερης συνηγόρου υπεράσπισης, Κικής Πακιρτζίδου, η οποία άρχισε να φωνάζει ότι θα υποβάλει μήνυση κάνοντας λόγο για «αγριότητα».

Παίρνοντας τον λόγο οι δικηγόροι της καταγγέλλουσας ηθοποιού έριξαν την ευθύνη για ό,τι συνέβη στην αντίδικη πλευρά κάνοντας λόγο για «δικό σας λάθος», με τους συνηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη να υποβάλουν μήνυση σε βάρος του συζύγου της καταγγέλλουσας, ενώ μήνυση εις βάρος του ενώπιον ακροατηρίου έκανε και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]