Πέλλα: Μπήκαν σε περίφραξη επιχείρησης και άρπαξαν κιβώτια αξίας 5.500 ευρώ

1 λεπτό
Πέλλα: Μπήκαν σε περίφραξη επιχείρησης και άρπαξαν κιβώτια αξίας 5.500 ευρώ

Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ελληνικής καταγωγής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 8 ης Απριλίου 2025, μαζί με συνεργό τους, διέρρηξαν περίφραξη επιχείρησης σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν 94 πλαστικά κιβώτια, συνολικής αξίας 5.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Στη συνέχεια ένας από τους προαναφερόμενους άνδρες πούλησε τα κλεμμένα πλαστικά κιβώτια σε άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version