Αθήνα Καιρός

Νέα Σμύρνη: Σύλληψη 3 ατόμων για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης – Η σοκαριστική κατάθεση του κοριτσιού

4 λεπτά

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για μαστροπεία και αρπαγή ανήλικης.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 20-3-2023 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρεις ημεδαποί, 29, 25 και 24 ετών, κατά περίπτωση για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκων και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Αναζητείται και έτερος συγκατηγορούμενος των ανωτέρω.

Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με γενετήσια εκμετάλλευση ανήλικης που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην Νέα Σμύρνη, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω από αστυνομικούς στην περιοχή του Χαϊδαρίου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Σμύρνης, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για τις ανωτέρω πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νέα Σμύρνη: Τι είπε η ανήλικη στις Αρχές

Θέμα χρόνου η σύλληψη ενός ακόμη ατόμου με το όνομα «Ρουσλάν» που φέρεται να βίασε την ανήλικη το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα και τα social media της 14χρονης, που έπεσε θύμα μαστροπείας και των τριών συλληφθέντων για τη υπόθεση: του 29χρονου «Ταχίρ», με αιγυπτιακή καταγωγή, που φέρεται να την εξέδιδε και δύο ακόμη ανδρών, ηλικίας 24 και 25 ετών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ενός ακόμη ατόμου με το όνομα «Ρουσλάν» που φέρεται να βίασε την ανήλικη το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα «φωτίσουν» τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Η 14χρονη που έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, χθες βράδυ, στις Αρχές από τη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης «Το σπίτι του παιδιού», στο Παλαιό Φάληρο και όχι στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, όπου διέμενε μαζί με την 16χρονη αδελφή της, ήταν «σφιγμένη» και λιγομίλητη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι γνωρίστηκε με τον «Ταχίρ» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια ξεκίνησαν να συναντώνται. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η ανήλικη, που είναι ακόμα φοβισμένη, θα πει περισσότερα στη συνέχεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]