Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά την επιχείρηση αποξηλώθηκαν από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ καλώδια 610 μέτρων με τα οποία ηλεκτροδοτούνταν παράνομα οικίες, ενώ συνελήφθησαν εννέα άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του νόμου περί ζώων.
Ιδιαίτερα εκτεταμένοι ήταν και οι τροχονομικοί έλεγχοι. Συνολικά βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, χρήση κινητού τηλεφώνου και άλλες παραβάσεις, ενώ αφαιρέθηκαν 12 άδειες οδήγησης και 4 άδειες κυκλοφορίας.
Όπως επισημαίνεται από την ΕΛ.ΑΣ., παρόμοιες στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές των Αχαρνών.
Ειδήσεις Σήμερα
- Τραγωδία στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας – Πολύμηνη η διαρροή προπανίου
- Τραγωδία στη Βιολάντα: Ανατριχιαστικές μαρτυρίες επιζώντων – «Υπήρξαν ξανά ατυχήματα. Οι συνθήκες ήταν άθλιες, υπολειτουργούσε»
- Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών η Αριστέα Καζάκου – Διετέλεσε τομεάρχης Τουρισμού