Αθήνα Καιρός

Μάνα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή»

3 λεπτά
Μάνα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή»

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα επιμένει ότι το παιδί της είναι αθώο, ενώ εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κ. Ελένη είπε ότι η Ρούλα παρακολούθησε τη συνέντευξη του Μάνου στην Αγγελική Νικολούλη και ότι έχει πέσει από τα σύννεφα με όσα υποστήριξε, ενώ τον κατηγόρησε για «δολοφονικά» ένστικτα.

«Έχει πέσει από τα σύννεφα (η Ρούλα). Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον; Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω, ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο», είπε και πρόσθεσε για τον Μάνο Δασκαλάκη:

Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του; Πένθησε μόνο μια μέρα τη Μαλένα. Το ποιος πένθησε, η Πάτρα το ξέρει.

YouTube thumbnail

Πάτρα: «Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε ακόμα και στον λόγο που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι. Όπως είπε, αιτία αυτής της απόφασής του ήταν η ενδοοικογενειακή βία.

«Ο πρώην σύζυγος είχε αποχωρήσει από την οικία, λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτο. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου», είπε, χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη δήλωσή της.

Επεσήμανε, πάντως, ότι αυτό το περιστατικό ενδοοικογειακής βίας δεν είχε καταγγελθεί στις Αρχές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς «ο Μάνος ήταν χειριστικός».

«Ο Μάνος μετά τον θάνατο της Ίριδας, επέστρεψε στο σπίτι και το διαζύγιο δεν προχώρησε, καθώς έλεγε ότι ήθελε να είναι μαζί με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα», κατέληξε.

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

20 με 21 Απριλίου το επίδομα των 200 ευρώ στους ευάλωτους – Ποιοι το δικαιούνται

Συντάξεις-Αναδρομικά: Ποιες κατηγορίες πάνε Tαμείο μετά το Πάσχα [πίνακες]

Πάτρα: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα» – Σοκάρει ζωγράφος

Γαλλικές εκλογές: «Κλειδί» για τον δεύτερο γύρο οι ψηφοφόροι του Μελανσόν

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]