Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυνατός σεισμός στη Ζάκυνθο – Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Λάρισα: Δύο ανήλικοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για σειρά κλοπών

3 λεπτά
Λάρισα: Δύο ανήλικοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για σειρά κλοπών
περιπολικό

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (8/9) στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), μετά την κλοπή ενός ποδηλάτου από κατοικία στην πόλη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.Η κλοπή του ποδηλάτου και ο εντοπισμός τους
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι δύο ανήλικοι φέρεται να είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα ένα ποδήλατο, το οποίο ανήκε σε ημεδαπό και βρισκόταν στην οικία του στη Λάρισα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους και κατάφεραν να τους βρουν. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε και το ποδήλατο, το οποίο οι ανήλικοι είχαν κρύψει σε σημείο που υπέδειξαν στις Αρχές.

Το ποδήλατο κατασχέθηκε και στη συνέχεια επιστράφηκε νόμιμα στον ιδιοκτήτη του. Παράλληλα, στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 215,43 ευρώ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα αποκάλυψε και άλλες διαρρήξεις

Η υπόθεση, ωστόσο, δεν περιορίστηκε στην κλοπή του ποδηλάτου. Η περαιτέρω έρευνα που ακολούθησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας έφερε στο φως και άλλες πράξεις κλοπής που φέρεται να είχαν διαπράξει οι δύο ανήλικοι σε καταστήματα της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (7/9) έως το πρωί της Τρίτης (8/9), οι δύο δράστες φέρεται να παραβίασαν παράθυρο καταστήματος-μίνι μάρκετ, καθώς και την πόρτα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από το εσωτερικό των δύο καταστημάτων φέρεται να αφαίρεσαν συνολικά 530 ευρώ, οκτώ κούτες τσιγάρων και τρία κινητά τηλέφωνα.

Εντοπίστηκαν και κλεμμένα κινητά

Η αστυνομική έρευνα συνεχίστηκε και στα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή των ανηλίκων. Από τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, τα δύο διαπιστώθηκε ότι ήταν εκείνα που είχαν αφαιρεθεί από τα καταστήματα. Τα συγκεκριμένα κινητά αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την προανακριτική διαδικασία για την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]