Αθήνα Καιρός

Κρήτη: Μητέρα άφησε μόνα στο σπίτι τους τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό, για ημέρες

2 λεπτά
Κρήτη: Μητέρα άφησε μόνα στο σπίτι τους τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό, για ημέρες
Κακοποίηση ανηλίκου

Κρήτη: Μία μητέρα άφησε ολομόναχα στο σπίτι για δύο ολόκληρες ημέρες, τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό. Η γυναίκα συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και καταδικάστηκε σε δύο ετών με αναστολή.

Η 33χρονη, η οποία σύμφωνα με το cretalive.gr θεωρεί φυσιολογική αυτήν την κατάσταση, υποστηρίζοντας δε ότι τα παιδιά ήταν σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 5,7 και 9 ετών. Το ένα από τα ανήλικα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και έτσι ήταν τα άλλα δύο αδερφάκια που έπρεπε να κοιτάξουν και τον εαυτό τους και αυτό.

Κόντεψαν να βάλουν φωτιά στο σπίτι

Μαρτυρίες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν, άθελα τους φυσικά, φωτιά στο σπίτι.

Την οικογένεια επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί την Παρασκευή (26/5) και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση, με τα παιδιά να είναι μόνα στο σπίτι και τη μητέρα άφαντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα 29/5 στο Αυτόφωρο

Χαμός σε καλλιστεία στην Βραζιλία – Εξαγριωμένος σύζυγος έκανε κομμάτια το στέμμα της νικήτριας [Βίντεο]

Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος σε επίδειξη μόδας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

Survivor All Star – Σάλος στο twitter: «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία της Μαριαλένας, που…»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]