Με πυροβολισμούς στον αέρα πανηγύριζε ένας 44χρονος τα γκολ της ομάδας του σε αγώνα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πιερίας, που διεξήχθη την Κυριακή των Βαΐων.
Δύο φορές βρήκε η ομάδα του δίχτυα και τις δύο φορές ο οπλοφόρος θεατής πυροβόλησε συνεχόμενα με κρότου – αερίου. Δεν προέκυψε ευτυχώς κάποιος τραυματισμός, αλλά η αστυνομία, αξιοποιώντας υλικό από τοπική αθλητική ιστοσελίδα που μετέδωσε στιγμιότυπα της αναμέτρησης, τον ταυτοποίησε και τον συνέλαβε.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας.
Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.
Ειδήσεις σήμερα
Μητσοτάκης: Στα 713 ευρώ ο κατώτατος μισθός από την 1η Μαΐου
Πλεύρης: Μπήκαμε στη φάση συνύπαρξης με τον κορονοϊό – Πώς θα κάνουμε Πάσχα και καλοκαίρι
Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»
Προκαλεί ο Πούτιν: Η ζωή στο Ντονμπάς θα γίνει καλύτερη – Ήμασταν «υποχρεωμένοι» να εισβάλουμε











![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)









