Αθήνα Καιρός

Εύβοια: Τροχαίο στον κόμβο Αφρατίου – Ανατράπηκε αυτοκίνητο με δύο 18χρονες

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εύβοια: Τροχαίο στον κόμβο Αφρατίου – Ανατράπηκε αυτοκίνητο με δύο 18χρονες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εύβοια, όταν αυτοκίνητο με δύο 18χρονες επιβάτιδες ανατράπηκε στην περιοχή Φύλλα, στον κόμβο Αφρατίου του Δήμου Χαλκιδέων.


Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του και να ανατραπεί.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Οι δύο νεαρές κατάφεραν να βγουν μόνες τους από το αυτοκίνητο, έχοντας τραυματιστεί από τη σύγκρουση. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ενώ διασώστης της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο κοπέλες.

Στη συνέχεια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις παρέλαβε και τις μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]