Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε συνεχή συναγερμό η ΕΛΑΣ για ύποπτα αντικείμενα σε Φάληρο, Μοναστηράκι και Εξάρχεια 

Επίθεση στη Γαστούνη: Οκτώ προσαγωγές για τον εμπρησμό στο κατάστημα του περιπτερά – «Θα ανοίγαμε σε πέντε μέρες»

2 λεπτά
Επίθεση στη Γαστούνη: Οκτώ προσαγωγές για τον εμπρησμό στο κατάστημα του περιπτερά – «Θα ανοίγαμε σε πέντε μέρες»

Σε οκτώ προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Γαστούνη, στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση σε κατάστημα που ετοιμαζόταν να ανοίξει περιπτεράς, ο οποίος είχε στο παρελθόν πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Όπως αναφέρει το ilialive, μετά τον εμπρησμό του καταστήματος ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες σε καταυλισμούς της περιοχής για τον εντοπισμό στοιχείων, κατά τις οποίες έγιναν οι οκτώ προσαγωγές.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Ήλιδας, το οποίο συνεχίζει τις έρευνες και σήμερα, με νέους ελέγχους από νωρίς το πρωί και συγκέντρωση πρόσθετων στοιχείων, αναζητώντας τους υπαίτιους της επίθεσης.

YouTube thumbnail

Ο Χρήστος Σαμψώνης περιέγραψε στο patrisnews πώς κινήθηκαν οι δράστες και κατέστρεψαν ολοκληρωτικά το νέο μαγαζί που ετοιμαζόταν να ανοίξει.

«Σπάσανε τη τζαμαρία εδώ, βάλανε την παλέτα μέσα και βάλανε φωτιά και φούντωσε όλο», ανέφερε.

Aνέφερε ότι πρόκειται για την κατάρρευση μίας ολόκληρης προσπάθειας που έκανε για να σταθεί ξανά στα πόδια του, μόλις πέντε ημέρες πριν από τα εγκαίνια.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο περιπτεράς και ο γιος του είχαν δεχθεί άγρια επίθεση από ομάδα Ρομά, μετά από περιστατικό κατά το οποίο ο πρώτος είχε ακινητοποιήσει ανήλικο που φέρεται να αποπειράθηκε να τον κλέψει.

Λίγο πριν την άφιξη της Αστυνομίας, συγγενείς του παιδιού συγκεντρώθηκαν στο σημείο και επιτέθηκαν στον περιπτερά με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι. Στη συνέχεια, προστέθηκαν και άλλα άτομα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο περίπτερο.

Το περιστατικό είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία για την ασφάλεια στην περιοχή, οδηγώντας τον περιπτερά στην απόφαση να κλείσει την επιχείρησή του.

Ακολούθησαν συλλήψεις και προσαγωγές, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]