Η γυναίκα, λιθουανικής καταγωγής, δέχθηκε τον άγριο ξυλοδαρμό την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι τους, από τον πατέρα των δύο παιδιών της. Μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στην ΜΕΘ, όπου και νοσηλευόταν μέχρι το Σάββατο, οπότε και αποσωληνώθηκε με επιτυχία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», φίλοι της έχουν ήδη έρθει σε επαφή μαζί της. Οι πρώτες της κουβέντες αφορούσαν στα δύο παιδιά της, ηλικίας 4 ετών και 8 μηνών, τα οποία παραμένουν υπό νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων, και ζήτησε να μάθει πού βρίσκονται, ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις.
Στην εκπομπή μίλησε πρώην εργοδότρια της 40χρονης.
«Έχει βγει από την εντατική, είναι σε δικό της δωμάτιο. Επικοινωνεί. Αυτό είναι το καλύτερο. Τα παιδιά της θέλει, όπως θα ήθελε κάθε μάνα. Τα παιδιά της είναι στο νοσοκομείο. Μόνο τα παιδιά της ζητάει, όπως είναι πολύ φυσικό», δήλωσε. Σε ερώτηση αν η 40χρονη αναφέρεται στο περιστατικό απάντησε ότι δεν το κάνει ακόμα. «Είναι ένα γεγονός που δεν θέλει να το θυμάται, αλλά είναι πολύ καλά. Πολύ καλύτερα θα έλεγα, έτσι; Καλύτερα. Οπωσδήποτε η κοπέλα δεν την αναγνωρίζεις έτσι όπως είναι χτυπημένη.
Αφού είναι πολύ κακοποιημένη στο πρόσωπο. Πάρα πολύ. Για φανταστείτε πόσο ξύλο έχει φάει στο πρόσωπο και παντού και με λεπτομέρειες να τρελαίνεσαι. Αλλά [είναι] δυνατός οργανισμός, το άντεξε. Πιστεύω αν ήταν κάποια άλλη με τόσα που έχει υποστεί, δεν θα ήταν ζωντανή», είπε και τόνισε: «Ο μικρός τα ξέρει όλα και τα εξιστορεί στην αστυνομία με λεπτομέρειες. Έχει έρθει μόνο ο μπαμπάς της. Ο μπαμπάς της είναι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο νοσοκομείο. Δεν την άφησαν. Από την πρώτη στιγμή είναι εδώ ο άνθρωπος. Εγώ θα πάω να τη δω γιατί όπως μου είπε και αυτή θα χαρεί πολύ να με δει»
Δείτε το βίντεο:

