Σκοπός της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ, ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στη συγκεκριμένη περιοχή.
Παράλληλα, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, πραγματοποίησε αποξηλώσεις καλωδίων μήκους 1.010 μέτρων, που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Δ.Α.Ο.Ε., καθώς και δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Αττικής. Συνδρομή παρείχαν αστυνομικός σκύλος και μη στελεχωμένο αεροσκάφος (drone). Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Ειδήσεις Σήμερα
- Κακοκαιρία: Έρχονται λασποβροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι – Πότε θα χτυπήσουν τα φαινόμενα στην Αττική
- Eξαφάνιση 16χρονης: Γιατί οι γονείς της Λόρα δεν πάνε στη Γερμανία να την ψάξουν – Το όνομα ηθοποιού που «δανείστηκε»
- Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό σοκ στη Λαγκαδά – Ουρές χιλιομέτρων λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης [Βίντεο]