Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης των δύο 9χρονων αδελφών από τη Γλυφάδα, καθώς η Άρτεμις και η Αφροδίτη Ανδρικοπούλου εντοπίστηκαν σώες και επέστρεψαν στο σπίτι τους, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Για τα δύο κορίτσια είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός AMBER ALERT HELLAS, έπειτα από εισαγγελική εντολή, καθώς είχαν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους στις 24 Ιουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο οργανισμός ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 31 Ιουλίου και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού, ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των ανήλικων.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τα δύο παιδιά να επιστρέφουν με ασφάλεια στο οικείο τους περιβάλλον.
Σε ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέφρασε την ευχή οι δύο 9χρονες να μπορέσουν από εδώ και στο εξής να ζήσουν σε συνθήκες ηρεμίας και σταθερότητας, μακριά από τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν τις τελευταίες ημέρες.
- Μυστράς: Ομολόγησε ότι έκρυβε τον πατέρα του στον καταψύκτη για να εισπράττει τη σύνταξη
- Απεριόριστο κυνήγι για 10 θηράματα – Οι υποχρεώσεις των κυνηγών
- Νέες ταυτότητες: Τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά την έκδοσή τους – Οι υπηρεσίες που πρέπει να ενημερώσετε
- Ψάθα: Νέες εικόνες από το δεύτερο ελικόπτερο της σύγκρουσης



















