Το βαθμό του Συνταγματάρχη έχει ο Ιερέας που είπε ακροαριστερό τον Τσίπρα [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Το βαθμό του Συνταγματάρχη έχει ο Ιερέας που είπε ακροαριστερό τον Τσίπρα [εικόνες]

Φορά ράσο, έχει γαλόνια στους ώμους και... τρολάρει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ενώ φωτογραφίζεται μαζί του, ότι «ήθελε να μία φωτογραφία με έναν ακροαριστερό». Ποιος είναι; Ο ιερέας Αθανάσιος Τσιμενίδης. Ο οποίος, εκτός της ιδιότητας που απευθύνεται στην ψυχή του ανθρώπου, διαθέτει και τον βαθμό του Συνταγματάρχη, καθώς ο ίδιος είναι ενταγμένος στον στρατό και δη στο Σώμα Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΕΘΑ.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Οι γνωστοί του τού έχουν προσδώσει το προσωνύμιο «Σύγχρονος Παπαφλέσσας».

Κατέχει πτυχία Θεολογίας, Ψυχολογίας και Ιστορίας καιέχει αναλάβει, εκτός του βασικού του καθήκοντος, να δίνει την ευλογία του στους Έλληνες πιλότους.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Όντας διευθυντής του Θρησκευτικού Γραφείου στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), είναι ο ιερέας που περιέρχεται τις μονάδες του 1ου και 2ου ΤΕΠ στο Στεφανοβίκειο όπου εδρεύουν τα τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64A/D Apache, αλλά και το Λιτόχωρο, όπου έρχονται τα άρματα του Ελληνικού Στρατού για συντήρηση και δοκιμές.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version