Ξεκίνησε η ανάρτηση των εισφορών στον ΕΦΚΑ για τον Φεβρουάριο για τους μη μισθωτούς

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ξεκίνησε η ανάρτηση των εισφορών στον ΕΦΚΑ για τον Φεβρουάριο για τους μη μισθωτούς

Άρχισε η διαδικασία ανάρτησης των εισφορών Φεβρουαρίου 2017 των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών, στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.

Υπενθυμίζεται, ότι η προθεσμία καταβολής των εισφορών Φεβρουαρίου 2017 λήγει τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version