Αλέξης Κούγιας: Σφοδρό τροχαίο στην Εθνική – Βγήκε σώος από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Αλέξης Κούγιας: Σφοδρό τροχαίο στην Εθνική – Βγήκε σώος από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του

Ένα ακόμη τροχαίο είχε απόψε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας,στην εθνική οδό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα.

Στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε.

Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ευτυχώς ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version