Αθήνα Καιρός

Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
5 λεπτά
Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

Μίκης Θεοδωράκης: Σε δικαστική διαμάχη με έναν άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη μπαίνει η οικογένεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Κουρή που ισχυρίζεται πως είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με την αίτηση, η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη ζητά να μην χρησιμοποιεί ο 54χρονος το επώνυμο Θεοδωράκης.

Επιπλέον η κα Θεοδωράκη δηλώνει στην αίτησή της πως ο Νίκος Κουρής «αποβλέπει στη δημιουργία κληρονομικού δικαιώματος επί κάθε στοιχείου της κληρονομιαίας περιουσίας» του πατέρα της κι ότι είναι «ξένο απολύτως υφ’ οιανδήποτε άποψη σώμα προς τον πατέρα μου και οικογένειά μου» και άτομο «παντελώς άγνωστο στην οικογένειά μου».

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα, Τετάρτη (29/9).

Νίκος Κουρής: Είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Από την πλευρά του, προσερχόμενος στο δικαστήριο ο Νίκος Κουρής ισχυρίστηκε πως είναι γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και, προκειμένου να το αποδείξει, θα ζητήσει τη διενέργεια τεστ DNA.

«Θα προχωρήσω σε επόμενο βήμα, με τεστ DNA με τα παιδιά, για να αποδειχτεί ότι είμαι γιος του. Υιοθέτησα το όνομα αισθανόμενος την ανάγκη να έρθω κοντά στις ρίζες μου» υποστήριξε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε αποδεχτεί, δεν με αμφισβήτησε ποτέ».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αυτού του είδους η δημοσιότητα και πως «δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο αν δεν είχε καταφερθεί η οικογένεια του κ. Θεοδωράκη εναντίον μου».

Τι έχει δηλώσει ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Για απάτη του αιώνα έκανε λόγο, το προηγούμενο διάστημα, ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος, αναφερόμενος στον Νίκο Κουρή. Οπως ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια Θεοδωράκη.

«Αγαπητοί φίλοι, εδώ έχουμε να κάνουμε με την απάτη του αιώνα. Ο Νίκος Θεοδωράκης δεν είναι γιος του Μίκη. Τον πατέρα του τον λένε Κουρή. Άρα τον λένε Νίκο Κουρή κι όχι Νίκο Θεοδωράκη. Και δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια μας και ολόκληρο το σόι μας. Θα παρακαλούσα πολύ να τον αγνοήσετε και οι δημοσιογράφοι να μην του παίρνουν συνεντεύξεις. Εκτός αν θέλει να ξεφτιλίζεται μόνος του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
  Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]