Θεσσαλονίκη: Πυροβολούσε από το μπαλκόνι του – Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και επέστρεψαν για να τον ξυλοκοπήσουν

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Πυροβολούσε από το μπαλκόνι του – Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και επέστρεψαν για να τον ξυλοκοπήσουν

Συναγερμός σήμανε στη δυτική Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα της Παρασκευής (17/9), όταν ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σε οικισμό Ρομά παραπλεύρως της Περιφερειακής Οδού, στην περιοχή του Κορδελιού. Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος.

Από τα σφαίρες τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια, οι τραυματίες του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.

Τόσο οι τραυματίες όσο και ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Διαβατών για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
  Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version