Ζάκυνθος: O κακός χαμός στην εκκλησία λόγω προτροπής του ιερέα να εμβολιαστούν [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ζάκυνθος: O κακός χαμός στην εκκλησία λόγω προτροπής του ιερέα να εμβολιαστούν [βίντεο]

Ένταση επικράτησε στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε χθες στα Πηγαδάκια της Ζακύνθου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, με αφορμή τους εμβολιασμούς και την πανδημία.

Όταν τελείωσε η δέηση έξω από την εκκλησία και οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ο εφημέριος του χωριού στον λόγο που απεύθυνε στους πιστούς ανέφερε και την μάστιγα του κορονοϊού που βιώνει η ανθρωπότητα. Την ώρα που ο εφημέριος έφτασε στο θέμα του εμβολιασμού ένας πολίτης άρχισε να φωνάζει διότι εξαγριώθηκε φωνάζοντας «αίσχος».

Οι φωνές του γίνονταν όλο και πιο έντονες και πλησίαζε όλο και πιο κοντά στον ιερέα υψώνοντας τα χέρια του και φωνάζοντας πως είναι «ντροπή» να λέγονται αυτά και να ακούγεται και ο εθνικός ύμνος.

Μάλιστα παρ’ ολίγον να σημειωθεί και σύρραξη αφού ο εξαγριωμένος πολίτες βρέθηκε απέναντι σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος προσπάθησε να του κλείσει τον δρόμο προς τον εφημέριο χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ζάκυνθος: Ένταση στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονος στα Πηγαδάκια [27/7/21]

Πηγή: zantetimes.gr 

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version