Χανιά: Στο νοσοκομείο 10χρονο παιδί που παρασύρθηκε από μηχανή

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Χανιά: Στο νοσοκομείο 10χρονο παιδί που παρασύρθηκε από μηχανή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά με συνέπεια να τραυματιστεί ένα παιδί.

Συγκεκριμένα ένα παιδάκι περίπου 10 ετών στην προσπάθεια του να διασχίσει τον δρόμο στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο των Χανίων, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο Χανίων σύμφωνα με το flashnews.gr.

Επί της Ελευθερίου Βενιζέλου προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα με την Τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version