Κλειστά σχολεία την Τετάρτη στην Δυτ. Μακεδονία, λόγω ισχυρού ψύχους

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κλειστά σχολεία την Τετάρτη στην Δυτ. Μακεδονία, λόγω ισχυρού ψύχους

Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατούν στην Δυτική Μακεδονία, με απόφαση των δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων, Κοζάνης, Φλώρινας, και Καστοριάς, τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά.

Στους δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Θα παραμείνουν ανοικτοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών.

Ειδήσεις 

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι και ο ειδικός φρουρός

Επεισόδια στην Πάτρα σε συγκέντρωση αντιεξουσιαστών για τον Κουφοντίνα [βίντεο]

Καιρός: Ξεχάστε τις… άσπρες ημέρες – Η ανησυχητική πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού

Χανιά: Σοκάρει η νεκροψία στο σώμα της 54χρονης – 14 μαχαιριές και η θανατηφόρα στην καρωτίδα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version